CUM A LĂCRIMAT ICOANA PR. JUSTIN?

Aflați minunea cum părintele Justin răspunde lacrimilor și rugăciunilor unei femei, care venise la chilia sa cu o apăsătoare problemă sufletească. CUM A LĂCRIMAT ICOANA PR. JUSTIN?

LUMINIȚA: CUM A LĂCRIMAT ICOANA PR. JUSTIN?

Ieri, în 2.01 am venit din nou la chilie să povestesc Părintelui Justin, ca un copil la părintele lui, toate durerile mele. Și am plâns, cu sufletul deschis și îndurerat, lângă fotoliul Părintelui. Am simțit, ca întotdeauna de când a trecut la Domnul, că nu a plecat. Ci e tot aici, simțind prezența și ajutorul dânsului, chiar dacă nu-l vedem, Duhul Sfânt care era la dânsul, alinându-ne și acum.

Când am sărutat icoana, a început să curgă o lacrimă de la ea, care s-a prelins. Nu-mi venea să cred” M-am rugat în continuare. Apoi a mai curs o lacrimă.

Dau mărturie că am știut că Părintele a auzit durerea mea. Și, cu marea sa iubire și milostivire, mi-a răspuns, spre alinare. Mărturisesc că m-a mai vindecat, că Părintele e mereu cu noi, așa cum mi-a zis cândva, se uită și acum la noi de sus. Cu multă dragoste și veșnică recunoștință!

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura