CINE VREA SĂ LOVEASCĂ ÎN DR. ȘTEFAN MINDEA?

Un articol de Marcel Bouroș, Preşedintele Fundaţiei Sfinţii Martiri Brâncoveni. CINE VREA SĂ LOVEASCĂ ÎN DR. ȘTEFAN MINDEA?

Pr. Dr. Ștefan Mindea – o țintă perfectă!

Lovești în Pr. Ștefan, lovești în Biserică!
Lovești în Dr. Mindea, lovești un român valoros – iertați-mi pleonasmul, în plan metafizic. Un român care în loc să-și pună banii la saltea, pune umărul la reconstrucția unui simbol al culturii și spiritualității românești, Mănăstirea Văcărești!
Această predispoziție, poate ordin, de a lovi în ceea ce este românesc transpare din titlul (articolul de presă tendențios). Avem de-a face cu un standard american și, nu-i așa, o șmecherie românească!

Vă închipuiți cât de periculoasă și înrădăcinată este această șmecherie dacă, copilul Ștefan Mindea, crescut și educat de la 4 ani în Statele Unite a reușit să „fenteze” standardul american și să ajungă unul din vârfurile neurochirurgiei mondiale!
Am toată compasiunea în fața suferinței omenești, dar, deși medicii fac minuni, Medicina nu poate eradica această suferință. Nu ne poate da tinerețea fără bătrânețe și viața fără de moarte!
Dacă Dr. Mindea a greșit există instanțe judecătorești care pot constata și condamna greșeala!
Cui folosește această campanie împotriva unui Om ajuns pe culmile succesului în America? Și care, spre surpriza tuturor, începând cu părinții, s-a întors în România, să facă bine alor săi, să se bucure și să iubească în limba română.
Am avut onoarea să cunosc Familia Mindea din momentul venirii lor la Constanța, îi iubesc și îi admir. Am certitudinea onestității Pr. Dr. Ștefan Mindea și, deși nu sunt medic, afirm, în baza istoricului profesional și a mărturiei mulțimii oamenilor vindecați, că este unul din vârfurile neurochirurgiei mondiale!
Marcel Bouroș

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

5 thoughts on “CINE VREA SĂ LOVEASCĂ ÎN DR. ȘTEFAN MINDEA?

 1. alin says:

  m-am gândit eu că este vechea strategie a binomului, atac prin justiție la orice om incomod sau simbol. Acuzații se pot însăila ușor. Faci petarda de presă, apoi peste 2 ani știre fără impact că acuzațiile au fost respinse. Nimeni nu răspunde pentru hărțuirea judiciară.

  Doar Dumnezeu le va da plată procurorilor slugi cu pensii speciale și cu apeluri de la securiști

 2. Tomasciuc Elena says:

  Un om deosebit, cu multă frica de Dumnezeu, traitor al celor Sfinte, cu mult respect față de bolnavi si foarte atent la a nu mahni pe cineva. Va iubim, va prețuim si ne rugam sa treceți cu bine peste aceasta ispită. Infinite multumiri pt tot ce ați făcut pentru:, mama, pt rude, prieteni si chiar necunoscuți.

 3. Tita Daniela says:

  Dupa un diagnostic gresit dat de medicii din Bucuresti si 10 zile de stat pe morfina, sotul meu a ajuns la Constanta unde a fost operat de dr.Mindea Stefan .
  A doua zi dupa operatie a iesit din spital pe picioarele lui ! Nu pot decat sa ii multumesc domnului doctor si intregii echipe medicale !
  Dumnezeu sa ii de-a putere sa treaca peste aceste acuzatii si aceasta perioada in care se incearca cumva denigrarea aptitudinilor profesionale !

 4. ~ Gabriel ~ says:

  Ce neînțelegere e cu acest doctor?! Unii jurnaliști – nu toți – par a fi plătiți de cineva pentru a inventa povești… să se ocupe de treaba lor, nu să fabuleze atât de mult. Lăsați-l în pace pe doctor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura