MOMENT ISTORIC. ROMÂNIA VREA SCHIMBARE

Mulți patrioți români ne-au semnalat faptul că românii au ieșit azi masiv la vot, pentru a stopa degenerarea morală și spirituală a României începută de câțiva ani încoace. România, de la an la an, merge tot înspre mai rău. Românii sincer patrioți, care nu ne vând averile țării pentru în procent de nimic pentru slava lor deșartă, românii creștini care vor o educație adecvată copiilor lor în școli și care reprezintă familia normală, autentic românească, românii care țin la libertatea cu care ne-a creat Dumnezeu și nu acceptă să fie marionete și vite ale unui stat polițienesc, votează azi schimbarea.

În acest sens, Gigi Becali, un creștin care a ctitorit multe biserici și a adus bucuria în casele multor familii nevoiașe, a făcut o declarație impresionantă, după cum consemnează activenews:

„Să votăm, ne facem datoria. Dacă nu votăm, face Coldea ce vrea.”, a spus filantropul Gigi Becali înainte de vot.

„La euro votăm schimbarea, să fie o țara ca Aurul de strălucitoare”, a declarat Becali la intrarea în secția de votare.

După ieșirea din secția de votare și-a reluat declarația: „Votăm pentru o Românie care sa strălucească precum Aurul”.

Fie ca România, orbită de manipularea puternicilor lumii, să se vindece asemenea orbului din Evanghelia din Duminica de azi!

Avem rugători în ceruri pe Părintele Justin și toți sfinții români, împreună cu sfinții închisorilor. Însă și nouă trebuie să ne pese!

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

1 thoughts on “MOMENT ISTORIC. ROMÂNIA VREA SCHIMBARE

  1. tanodianaf says:

    …Ce glumă bună, slugi am fost, asta ne place să fim. Europa a votat majoritar împotriva războiului, noi nu , suntem vezi Doamne „popor creștin” dar votam cu cei fără cruce.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura