ALIANȚA PĂRINȚILOR FACE UN ANUNȚ IMPORTANT

De ce trebuie să susținem Asociația Alianța Părinților din România? Aflați în anunțul de mai jos cum putem participa fiecare la redresarea în parte a României. ALIANȚA PĂRINȚILOR FACE UN ANUNȚ IMPORTANT

Ce reprezintă ALIANȚA PĂRINȚILOR DIN ROMÂNIA?

Asociația Alianța Părinților din România caută membri valoroși în fiecare județ și localitate! Este nevoie de oameni cinstiți, corecți și implicați, este nevoie de voi, de fiecare român cu spirit cetățenesc luptător, este nevoie de cât mai mare susținere în teritoriu, în fiecare județ, pentru acțiuni de reușită la nivel național!

Cine suntem noi? Asociația Alianța Părinților România este o structură non-guvernamentală, non-profit, apolitică și independentă, cu filiale în fiecare județ al țării, care luptă alături de cetățenii români, în mod activ, pentru promovarea valorilor morale și religioase, în vederea educării și formării copiilor României în cadrul familiei normale, tradiționale și a stopării curentului ideologiei de gen în școlile românești, precum și a altor măsuri impuse în mod abuziv cetățenilor români!
Avem alături de noi o echipă profesionistă, numeroși profesori, medici și avocați (conduși de avocat Marina-Ioana Alexandru, profesor Olimpia Popa, dr. Oana Mihaela Secară, dr. Anca Nițulescu) care analizează orice proiect de lege care este înaintat în Parlament de către politicieni. Echipă a Alianței Părinților care contra-atacă în mod activ proiectele de lege nefaste, solicitând în acest sens dezbateri publice cu societatea civilă! Pentru că și poporul român are un cuvânt de spus în fața celor ce ne conduc dar pe care tot noi îi plătim!

Este nevoia de implicarea oamenilor cinstiți

Este necesar să avem susținere cât mai mare, pentru activități de reușită fiind nevoie de oameni cinstiți, corecți și implicați. Alianța Părinților vă invită, așadar, să deveniți membri în lupta pentru viitorul normal al țării, pentru copiii României!

În acest sens, vă trimitem: Cererea de Adeziune Online ca Membru la Asociația Alianța Părintilor, în cadrul formularului online de mai jos, pe care vă invităm să o completați și care se poate completa foarte ușor chiar și de pe telefonul mobil!

https://docs.google.com/forms/

Cerere de adeziune

Totodată, menționam faptul că:
* Nu este necesar să aveți copii pentru a completa cererea de adeziune
* Trebuie doar să fiți alături de noi în demersurile noastre civice, cerințele de a deveni membru AP fiind minime, după cum le puteți regăsi în formularul online. Dacă întâmpinați greutăți privind accesarea online, vă punem la dispoziție și cererea de adeziune în format fizic.
* Vă asigurăm confidențialitatea datelor personale: datele solicitate în formularul online sunt date cerute de către orice asociație/organizație la aderarea ca membru prin adeziune. Alianța Părinților garantează confidențialitatea datelor!
* Oferim informații transparente tuturor membrilor. În formatul linkului puteți regăsi statutul oficial al asociației Alianța Părinților.

Pentru relații suplimentare, puteți contacta Filiala Bacău:
* Mihaela Nedelcu – președinte  la  Filiala Bacău, 0743885528
* Ana Maria Stoica – secretar Filiala Bacău, 0740991629
Sau
* George Nițulescu – secretarul Comitetului Director al  Alianței părinților, 0741-124584

Vă așteptăm cu drag pentru a fi mai mulți și pentru a deveni puternici!
Vă mulțumim!

Sursa: aici

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura