O NOUĂ MINUNE INCREDIBILĂ A SFINȚILOR MUCENICI DIN AIUD

Sfinții închisorilor săvârșesc neîncetat din ce în ce mai multe minuni, venind în ajutorul omului bolnav sau împresurat de fel și fel de necazuri. Aflați o minune impresionantă, relatată de Părintele Gavriil, starețul mănăstirii sfinților mucenici din Aiud. O vindecare și convertire minunată pe patul de moarte. O NOUĂ MINUNE INCREDIBILĂ A SFINȚILOR MUCENICI DIN AIUD

Tămăduire și convertire la Ortodoxie

Un avocat credincios a fost chemat de partenera de viață a unui client pentru a îl întâlni pentru ultima dată. Deoarece domnul respectiv avea ulcer varicos în ultimul stadiu și nu mai avea nici o șansă de vindecare.

După ce l-a întâlnit, avocatul care este creștin ortodox practicant, l-a chemat pe duhovnicul său pentru a îl pregăti din punct de vedere sufletesc pentru plecare. Atunci a aflat că acel om care avea vârsta de 80 de ani era greco-catolic și trăia în concubinaj. A acceptat însă să vină duhovnicul.

După ce a primit mărturisirea sinceră a păcatelor, duhovnicul i-a explicat că nu îl poate Împărtăși. Însă având la el untdelemn din candela de la Aiud i-a dat pentru a fi miruit zilnic pe picioarele pline de puroi.

La nici o săptămână doamna îl sună uimită pe avocatul lor pentru a îi spune că domnul s-a vindecat. Acel domn a mai trăit 5 ani, timp în care a devenit Ortodox practicant și a făcut cununia religioasă.

Despre mărturiile și viețile martirilor și mărturisitorilor lui Hristos, închiși în temnițele comuniste, puteți găsi în cartea „Sfinții Închisorilor”, editată la mănăstirea Paltin Petru-Vodă.

 

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

1 thoughts on “O NOUĂ MINUNE INCREDIBILĂ A SFINȚILOR MUCENICI DIN AIUD

  1. Narcisa Zbarciog says:

    Treime Sfântă, Feciora Maria , Sfinți Arhangheli Mihail și Gavriil ,Sfinte Nicolae Părinte Iustin mulțumesc din suflet pentru toate darurile ! Doamne Ajută ! Amin

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura