NOI MINUNI ALE SFINȚILOR ÎNCHISORILOR DIN AIUD

Tămăduiri incredibile săvârșite de sfinții temnițelor comuniste. Vă redăm câteva mărturii adunate de Părintele Gavriil Vărvăruc, starețul mănăstirii „Sf. Cruce” din Aiud, acolo unde veghează osemintele a sute de martiri ai lui Hristos. Martiri aruncați în gropile comune de pe Râpa Robilor din Aiud.

Cu toții ar trebui să mergem spre Aiud! Acolo unde sfinții martiri din închisoarea comunistă din Aiud săvârșesc mari și nenumărate minuni. La Râpa Robilor, cea care mustește de sângele martirilor, veghează acum o candelă alături de sfintele lor oseminte. Uleiul tămăduitor de la candela lor a devenit vestit nu doar pentru credincioșii din România, dar și de peste hotare. Noi minuni ale sfinților închisorilor din Aiud. Minuni relatate de Părintele Gavriil Vărvăruc.

Bucuria harului lor

Un ieromonah, ucenic al starețului Efrem din Arizona, a venit să se închine la Aiud, fiind foarte bucuros că a ajuns în acest loc sfânt. La plecare a exclamat: „Atât de mult Har cât am simțit aici nu am simțit nicăieri!”

Ușurează durerile bolii

O fiică duhovnicească a părintelui Crăciun Opre a relatat că i-a dat untdelemn din candela de la Aiud unei doamne a cărei băiat avea scleroză multiplă în plăci. După ce îl miruia pe locul bolnav, durerea îl lăsa pentru un timp. Iar când durerile apăreau din nou, băiatul o ruga să îl dea cu untdelemn. Și iar îl lăsa durerea pentru un timp.
Aceeași doamnă a povestit despre mama unei prietene apropiate. Această mamă se lupta între viață și moarte. După ce a fost miruită cu untdelemn de la Aiud și-a revenit, încât a putut veni preotul să o spovedească și să o Împărtășească. După care și-a dat sufletul în pace.

Vindecă paralizia unui tânăr

O doamnă care se rugase la icoana Maicii Domnului și la Sfinții Mucenici de la Aiud și primise untdelemn din candelă, i-a dat untdelemn și unui tânăr de 30 de ani. Acesta lucra în construcții și din neatenție a căzut de la 7-8 metri, accidentându-se grav. A fost examinat de mai mulți medici și toți spuneau că rămâne paralizat pe viață. Însă după ce a fost miruit mai mult timp cu acest untdelemn, s-a vindecat complet și a reînceput lucrul în construcții!

Ajutători în nașterea de prunci

Un cuplu de tineri căsătoriți care aveau un copil și își doreau foarte mult să îi mai nască un frățior. Doar că din punct de vedere medical era imposibil ca doamna să mai dea naștere altui copil. Nu au deznădăjduit, ci s-au rugat Maicii Domnului și Sfinților Mucenici și au folosit untdelemnul din candelă, cu multă credință. Astfel femeia a mai avut trei naștere, din care s-au născut trei băieți sănătoși.

 

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

1 thoughts on “NOI MINUNI ALE SFINȚILOR ÎNCHISORILOR DIN AIUD

  1. Pingback: Noi minuni ale sfinților închisorilor din aiud - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura