CONFERINȚA „SFINȚII ÎNCHISORILOR” IAȘI 2024

Luni, 25 Martie, chiar de prăznuirea Bunei-Vestiri, va avea loc la Iași, conferința anuală dedicată Sfinților Martiri și Mărturisitori din temnițele comuniste. Conferința a devenit un eveniment celebru prin faptul că an de an osemintele și icoanele sfinților închisorilor izvorau mir. Părintele Justin Pârvu este cel a dat binecuvântarea pentru această conferință, menționând că sfinții vor vorbi mai mult lumii decât orice conferențiar. Și așa a și fost. CONFERINȚA „SFINȚII ÎNCHISORILOR” IAȘI 2024

Anul acesta conferința „Sfinții Închisorilor” va fi organizată de Grupul Areopag, la Grand Hotel Traian din Iași, ora 18.00. Intrarea este liberă.

Vor conferenția:

Arhim. Hariton, starețul mănăstirii Petru-Vodă

Stavrofora Justina, stareța mănăstirii Paltin Petru-Vodă

Ieroschimonah Ioan

Gabriel Andrei Timofte

Danion Vasile , precum și alți invitați.

Sfinții închisorilor să ne ajute să ne ducem crucea pe urmele Domnului nostru Iisus Hristos și a tuturor martirilor Biserici Lui. Amin.

 

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura