ULEIUL TĂMĂDUITOR DIN AIUD. CANDELA SFINȚILOR ÎNCHISORILOR

Aflați câteva noi mărturii despre minunile sfinților închisorilor din Aiud, relatate de către Părintele stareț Gavriil Vărvăruc. Acești sfinți români ai neamului românesc sunt mari făcători de minuni, ca unii ce au dobândit mare îndrăzneală de la Dumnezeu. Uleiul tămăduitor din Aiud. Candela sfinților închisorilor

Părintele Stareț Gavriil despre uleiul tămăduitor din Aiud

O doamnă din Serbia avea dureri foarte mari de oase și a fost să se închine la icoana Maicii Domnului și la Sfintele Moaște ale Sfinților Mucenici de la Aiud. A primit untdelemn din candela sfinților martiri. După ce a ajuns acasă s-a miruit o singură dată pe locul unde simțea cele mai mari dureri. În urma miruirii s-a tămăduit complet de durere.

Un domn a venit la Osuarul cu osemintele martirilor, șchiopătând. După ce s-a rugat Maicii Domnului și Sfinților Mucenici și după ce s-a miruit pe locul bolnav cu untdelemn din candela s-a vindecat pe loc, fiind încă în Osuar în acel moment.

O tânără, în urma unui incendiu, avea arsuri pe 80% din trup. A fost unsă în semnul Sfintei Cruci cu untdelemn din candela de la Aiud mai multe zile la rând. de asemenea a făcut multe rugăciuni către Maica Domnului. La scurt timp a scăpat în totalitate de arsuri și e perfect sănătoasă, deși medical era imposibil.

Vindecători de cancer prin candela sfinților închisorilor

O doamnă din Republica Moldova care avea o tumoare mare a venit la noi, la Osuar. S-a închinat la icoana Maicii Domnului și la Sfintele Moaște ale Sfinților Mucenici, unde a primit untdelemn din candela. S-a miruit mai multe zile la rând iar tumoarea s-a tras în mod miraculos. Spre surprinderea tuturor, la următorul control la medic, s-a constatat că se vindecase complet.

O doamnă din Orăștie care a fost să se închine la Osuar a luat ulei cu dânsa acasă. I-a dat untdelemn din candelă și unei doamne în vârstă, din familia ei extinsă, care era suspectă de cancer la vezică. Când aceasta a mers la următorul consult medical, la fel s-a constatat că era perfect sănătoasă.
Aceeași doamnă i-a dat untdelemn din candela de la Aiud și fiicei ei care avea dureri foarte mari la umăr. În urma miruirii repetate pe locul bolnav durerea a încetat în totalitate.

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura