SIMPOZION LA MĂNĂSTIREA PALTIN – FOTOREPORTAJ

SIMPOZION LA MĂNĂSTIREA PALTIN – FOTOREPORTAJ. Vă prezentăm câteva imagini din cadrul Simpozionului dedicat Părintelui Justin Pârvu, la mănăstirea Paltin, un simpozion ce a pătruns, prin harul lui Dumnezeu, în inimile celor câteva sute de participanți. Cu toții au mărturisit emoția și bucuria lăuntrică, ce se simțea prin prezența nevăzută dar atât de vie a Părintelui Justin. Părintele Justin a fost cu siguranță cu noi și printre noi.

Mulțumim Preasfințitului Părinte Veniamin, Episcop al Basarabiei de Sud, tuturor conferențiarilor, precum și tuturor celor ce ne-au ajutat să organizăm acest simpozion, cu precădere studenților ASCOR și Asociației Neam Unit.

Evenimentul a cuprins: Sf. Liturghie, Parastasul în cinstea Părintelui Justin, vizitarea chiliei Părintelui Justin, a muzeului martirilor din temnițele comuniste, precum și a unei camere de expoziție cu portrete ale acestor mărturisitori. În final evenimentul s-a încheiat cu procesiunea la mormântul Părintelui Justin, unde închinătorii au adus cu multă evlavie rugăciuni de mulțumire marelui Duhovnic.

Unii închinători au observat cum unul din portretele Părintelui Justin din chilia sa din mănăstirea Paltin, unde a viețuit ultimii ani din viață, a izvorât mir ce răspândea multă pace și liniște sufletească.

Să avem rugăciunile Sf. Mucenic Haralambie si ale Părintelui nostru drag, Justin Pârvu! Urmăriți acest fotoreportaj!

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura