PĂRINTELE JUSTIN: „PARASCHEVA, CE-ȚI FACE INIMIOARA”?

Mărturia PR. DOSOFTEI DANIEL  despre modul în care fiica lui, Parascheva, a fost tămăduită de Pr. Justin. PĂRINTELE JUSTIN: „PARASCHEVA, CE-ȚI FACE INIMIOARA”?

Malformația la inimă

Avem trei copii, cea mai mare este fetiță, Parascheva Georgiana şi s-a născut cu o boală la inimă. Mergeam la control din când în când.
Când ne-am dus la Părintele Justin, nu am cerut absolut nimic, am cerut numai să primim binecuvântare. Când a văzut-o, i-a spus direct: „Ce faci, Parachevo, ce-ţi face inimioara?”.
Am rămas blocați şi eu şi soția. Era primul nostru copil. Avea câteva luni și noi tot repetam controlul, sperând că se va întâmpla ceva. Dacă nu intervenea o schimbare, trebuia să se opereze.

„La următorul control nu mai avea nimic”

Aşa că, atunci când am intrat ultima oară în chilia Părintelui Justin și el a întrebat: „Ce faci, Paraschevo? Ce-ţi face inimioara?”, am rămas amândoi blocați.
Nu am mai spus nimic, iar mie, Părintele mi-a dat în mână o carte: Inima, în scrierile Sfinților Părinți. Ce credeți? La următorul control la inimă, Parascheva Georgiana nu a mai avut absolut nimic. Asta s-a întâmplat în anul 2003.

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura