SFINȚII ÎNCHISORILOR – VINDECĂTORI DE CANCER

Sfinții închisorilor s-au dovedit a fi mari vindecători de cancer, iar mărturiile celor ce s-au vindecat sunt nenumărate.

Vă prezentăm trei mărturii, relatate de părintele Gavriil, starețul mănăstirii din Aiud, mănăstirea închinată sfinților din temnițele comuniste, chiar pe locul pătimirii lor. Aceste mărturii atestă faptul că Dumnezeu i-a proslăvit pe acești martiri și mărturisitori ai Biserici lui Hristos cu darul tămăduirilor de boli. În acest material îi regăsiți pe sfinții închisorilor ca vindecători de cancer.

Vindecă tumoarea cerebrală

O doamnă care avea o tumoare foarte mare la cap a fost împreună cu soțul ei să se roage Maicii Domnului și Sfinților Mucenici și să primească puțin untdelemn din candelă. La câteva zile după ce a început să se ungă zilnic cu untdelemnul tumoarea s-a tras complet.
Spuneau că au venit cu certitudinea că dacă se vor ruga la Aiud se va vindeca.

Tămăduiesc cancerul de vezică

O doamnă din Orăștie care a fost să se închine la Osuar i-a dat untdelemn din candelă și unei doamne în vârstă, din familia ei extinsă, care era suspectă de cancer la vezică. Când a mers următoarea dată la analize, după ce a folosit untdelemnul, era perfect sănătoasă.
Aceeași doamnă i-a dat untdelemn din candela de la Aiud și fiicei ei care avea dureri foarte mari la umăr. În urma miruirii repetate pe locul bolnav durerea a încetat în totalitate.

„Tumoarea s-a retras”

O doamnă din Republica Moldova care avea o tumoare mare a fost la Osuar. S-a închinat la icoana Maicii Domnului și la Sfintele Moaște ale Sfinților Mucenici. A primit untdelemn din candela, s-a miruit mai multe zile la rând iar tumoarea s-a tras și următoarea dată când a mers la analize s-a văzut că se vindecase.

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura