Sfinții închisorilor tămăduiesc tumoarea unui prunc

Aflați minunea prin care Sfinții martiri din Aiud au vindecat tumoarea unui prunc în pântecele mamei. Minunea a fost relatată părintelui stareț de la mănăstirea „Sf. Cruce”, din Aiud, Părintele Gavriil Vărvăruc. Sfinții închisorilor tămăduiesc tumoarea unui prunc.

Tumoare craniană de 3 cm

Doi tineri căsătoriți, ambii studenți la medicină în anul 5, au fost să se roage la icoana Maicii Domnului și sfinților Mucenici de la Aiud. Deoarece numai cât aflaseră în urma a 4 ecografii văzute de 3 medici specialiști că fătul în luna a noua are o tumoare craniană de trei centimetri.

După trei zile tumoarea dispăruse

La 3 zile au revenit plângând să le mulțumească Maicii Domnului și Sfinților Mucenici. În urma RMN-ului au văzut că tumoarea dispăruse în totalitate și copilul s-a vindecat complet.
După aceea sarcina a decurs normal și s-a născut cu naștere naturală un băiat sănătos.
Spuneau părinții copilului că dacă nu ar fi avut cunoștințe medicale ar fi putut zice că a fost la început o eroare medicală.

Dar ei având cunoștințe medicale știu bine că nu a fost o eroare! Sfinții închisorilor au tămăduit tumoarea unui prunc.

Pentru rugăciunile Sfinților Tăi mucenici din temnițele comuniste, Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-ne pe noi!

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

1 thoughts on “Sfinții închisorilor tămăduiesc tumoarea unui prunc

  1. Veronica says:

    Sfinții din închisorilor comuniste au tămăduit și sarcina mea acum aproape 5 ani. Aveam scurgeri de sânge însărcinată de 3/4 luni… știam că putea însemna ceva grav pentru copil pentru că 3 ani înainte am pierdut un alt copil așa..dar m am rugat foarte tare Sfinților, și le am promis că dacă copilul se va naște normal o să mă duc să i vizitez la Aiud și să mă închin lor. Așa am făcut 2 ani după,nu locuiesc în Romania, așa că a trebuit mai mult timp. Mulțumesc Sfinților ,Maicii Domnului și Domnului nostru Iisus Hristos pentru minunea și fericirea de a naște per corpului meu .pentru toți copii care am născut.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura