Cum Sfinții închisorilor au înviat un prunc în pântecele unei mame

Copilul era mort în pântece în luna a șasea

Un stareț a fost chemat de urgență la spital de doi fii duhovnicești, soț-soție, ca să îi spovedească deoarece în urma ecografului aflaseră că, copilul lor este mort în pântece, fiind în luna a 6-a, iar a doua zi dimineața urma să fie operația.

În timp ce îi spovedea părintele a primit înștiințare clară de la Dumnezeu că trebuie să ajungă urgent la Aiud ca să le ceară ajutorul Maicii Domnului și Sfinților Mucenici iar copilul va învia în pântece.

Spovedania și rugăciunea Părintelui la Sfinții închisorilor

A plecat în noaptea aceea spre Aiud, a ajuns dimineața la prima oră, s-a rugat la Icoana Maicii Domnului și la Sfintele Moaște ale Martirilor de la Aiud, a primit untdelemn din candelă și apoi a mers să se roage şi în biserica mănăstirii. În momentul în care a ieşit din Biserică l-a sunat tatăl copilului care printre lacrimi i-a spus că medicul a constatat că, copilul trăiește și nu a mai avut loc operația.

Minunea spitalului

Sarcina a decurs în continuare normal iar în a noua luna s-a născut o fetiță sănătoasă care a primit nota 10 la naștere, părinții i-au pus numele Celei prin mijlocirea căreia a Înviat în pântece, Maria. Medicii au spus că este minunea spitalului lor!
Părinții fetiței spun că încă de mică are o mare evlavie la Maica Domnului și la Sfinții de la Aiud: icoana Maicii Domnului o sărută cu multă dragoste și miruiește singură cu untdelemn care a ars la candelele de la Aiud.

(Din mărturiile Părintelui Gavriil, starețul mănăstirii „Sf. Cruce” din Aiud)

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura