Accidentată la muncă și vindecată de Sfinții închisorilor

Aflați minunea prin care o tânără, accidentată la muncă și care a fost vindecată de Sfinții închisorilor, prin uleiul din candela martirilor din Aiud.

Uleiul vindecător

Un om din Maramureș care are mare evlavie la Maica Domnului și la Sfinții Mucenici i-a dat untdelemn din candela familiei unei tinere care avusese un accident de muncă în care trupul îi fusese sfâșiat.

Medicii nu îi mai dădeau nici o șansă. După ce familia tinerei s-a rugat Maicii Domnului și au miruit-o timp de 40 de zile pe întreg trupul, în a 40-a zi s-a vindecat în chip minunat.

Și-a vindecat și sufletul

Până în acel moment tânăra nu era apropiată de Biserică și trăia în desfătări lumești, după acel moment starea ei sufletească s-a schimbat la o sută optzeci de grade!

(Mărturie relatată de Părintele Gavriil Varvaruc, starețul mănăstirii Sf. Cruce din Aiud)

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura