VIDEO. FRĂȚIA ORTODOXĂ – MODEL DE VIEȚUIRE ȘI CONDUITĂ CREȘTIN-ORTODOXĂ

Cum ar trebui să arate o organizație creștină? În primul rând aceștia sunt exemple ale iubirii dumnezeiești, care împărtășesc iubirea prin faptă celor din jurul lor.

Dan Grăjdeanu, președintele „Frăției ortodoxe – Sf. Mare Mucenic Gheorghe”, ne dă un exemplu de mărturisire creștină în societate și întotdeauna în Biserică. Mai multe despre ce înseamnă să fii un bun mărturisitor al lui Hristos, cât și despre calitățile pe care trebuie să le îndeplinească un membru al Frăției Ortodoxe, aflați în materialul de mai jos:

 

 

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura