Va veni în țara noastră foametea, dar cu rugăciune și cu post, vom reuși să supraviețuim! Părintele Justin se arată în vis unei femei

Un lucru este cert: părintele Justin Pârvu este un mare sfânt român și este mai viu decât noi, cei ce încă mai trăim vremelnic pe acest pământ. El își iubește mult neamul și ni se arată ca să ne întărească în credință și să ne îndrepte pașii spre mântuire.

L-am visat iar pe părintele Justin. Mi-a spus: „Rezistă! Luptă până la sfârșit!”.

„Nu plecați din țară, căci nu vă veți mai putea întoarce!”

Era ziua mea și aveam mulți invitați (foști colegi de generală, liceu, facultate). Spre seară, au plecat. Mulți mergeau cu avionul în străinătate. Le-am spus: „Nu plecați, căci nu vă veți mai putea întoarce!”. Știam asta de la părintele. L-am rugat pe un fost coleg de liceu să nu plece, dar el a plecat. Ulterior am aflat că el chiar stă în Cehia.

Sfântul Părinte mi-a mai spus că va veni în țara noastră foametea, dar cu rugăciune și cu post, vom reuși să supraviețuim.

(Mulțimim Doamnei B.E. pentru relatarea primită pe adresa Redacției)

Mai multe mărturii despre Părintele Justin puteți citi în Revista Atitudini Nr. 81)

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura