Proiecția filmului: „Unde ești, Adame?” la mănăstirea Paltin

Prin bunăvoința protodiaconului Aleksandr Plyska, Miercuri, 4 octombrie, ora 12.00, va avea loc în trapeza mănăstirii Paltin Petru-Vodă, proiecția filmului, „Unde ești, Adame?”.

La proiecția filmului vor participa personalul monahal al mănăstirii, precum și pelerini din satele vecine sau prieteni ai mănăstirii.

Filmul prezintă o viziune ortodoxă asupra transformării lăuntrice a omului nou, unit cu Hristos și despătimit de Adamul cel vechi al păcatelor.

Protagonistul filmului este starețul mănăstirii – egumenul Grigorie, a cărui experiență duhovnicească acumulată, l-a încununat cu o cunoaștere profundă a sufletului omenesc și a râvnei acestuia către întoarcerea la starea specifică naturii omenești a lui Adam, dinainte de căderea în păcat.

Vă așteptăm cu drag!

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura