TEODORA STAMATE ÎN MĂRTURIILE PROFESORILOR EI. VIDEO

Sâmbătă, 23 septembrie, a avut loc la mănăstirea Paltin Petru-Vodă, parastasul de 4 ani al Teodorei Stamate, care se află înmormântată în cimitirul mănăstirii, acolo unde ea însăși a cerut să își doarmă somnul de veci.

Vă prezentăm un material cu două mărturii emoționante din partea învățătoarei și dirigintei Teodorei Stamate, fetița cu chip de înger ce a îndurat cu bărbăție și neînfricare boala unui cancer necruțător ce i-a răpus firavul ei trup, dar nu și sufletul ce și l-a luminat prin suferință și asumarea Crucii în Hristos.
Mărturiile aparțin doamnei învățătoare Simona Popoiu și profesoarei de română și franceză, Raluca Tudorachi.

Vizionare cu folos!

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura