Părintele Simeon, Bătrânul harismatic de la Sihăstria, a trecut la Domnul

Părintele Simeon Zaharia, marele Duhovnic de la Sihăstria, a trecut la Domnul la vârsta de 95 de ani, în dimineața zilei de 2 septembrie.

Iubit de mulți monahi și români deopotrivă, cărora le-a fost povățuitor întru Domnul, Părintele a plecat la Cel pe Care l-a slujit cu pocăință adâncă și smerenie toată viața. De acolo, Părintele, mai aproape de Izvorul Iubirii și Milostivirii, va ruga cu și mai multă osârdie pe Domnul pentru noi, cei rămași orfani de ocrotirea sa duhovnicească și plină de mângâiere.

Veșnică să-i fie pomenirea și Îl rugăm pe Domnul să Îl așeze cu sfinții întru Împărăția Sa!

 

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura