FRĂȚIA ORTODOXĂ SPOREȘTE ÎN FAPTE BUNE CU FORȚE PROASPETE. FOTOREPORTAJ

Frăția Ortodoxă a participat vineri și sâmbătă, la o acțiune de voluntariat în cadrul mănăstirii Paltin Petru-Vodă, ctitoria Părintelui Justin Pârvu, unde se află și un cămin pentru bătrâne.
De la mic la mare, în zumzet de veselie, mâinile lor nu încetează să lucreze faptele dreptății pentru a aduce un strop de bucurie în sufletul aproapelui aflat în nevoie.
De la pruncii și copilașii care pregăteau legumele împreună cu mamele lor, spre a fi conservate pe iarnă de către măicuțe, până la vânjoșii bărbați, mai tineri sau tineri de mai mulți ani, care au spintecat mormanele de trunchiuri de copaci, spre a folosi la încălzirea bătrânelor din azil, măicuțelor dar și pelerinilor ce neîncetat poposesc în ctitoria Părintelui Justin Pârvu, cu toții s-au ostenit în muncă, dar și activități artistice (precum sculptura și cântarea), ca o pildă vie de dragoste creștină.
Mare ne-a fost bucuria să îl revedem pe Dan Grăjdeanu, președintele Frăției Ortodoxe, în fruntea echipei, după traumatismul suferit la coloana vertebrală.
Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să le dăruiască sănătate și spor în toate zilele vieții lor!

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura