Crucificații Domnului – martirii din temnițele comuniste. Video

În zadar vorbim despre Crucea Domnului, dacă nu se sacrificăm, dacă nu ne urcăm noi înșine pe cruce. Sfinții martiri din temnițele comuniste nu doar că și-au purtat crucea cu demnitate, ci au urcat pe Crucea lui Hristos, răbdând batjocuri, prigoniri, bătăi, lanțuri, nu atât pentru păcatele lor, cât pentru libertatea în Hristos a neamului românesc, pentru ca noi astăzi să putem să ne manifestăm credința liber, pentru ca noi astăzi să ne putem însemna cu semnul sfintei Cruci liberi, fără frică.

Vizionați un film documentar despre martirajul sfinților din temnițele comuniste, sacrificiul și răstignirea lor pe crucea lui Hristos.

 

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura