Sf. Porfirie și Sfinții închisorilor din România

Avem bucuria să vă împărtășim o mărturie a sfințeniei martirilor din temnițele comuniste din România, relatată de Părintele Constantin, stareț al mănăstirii Hozeva, din Țara Sfântă, cu care ne-am întâlnit zilele acestea:

Cunosc un ucenic al Sf. Porfirie care mi-a povestit personal, cum se afla lângă Părintele când acesta a început deodată să plângă foarte tare și să se roage cu multă durere. Ucenicul său, îngrijorat,  l-a întrebat pentru ce se tânguiește astfel, la care Părintele Porfirie a răspuns:

„Cum să nu plâng când văd suferințele și martiriul tinerilor din România? Uite, văd cum sunt torturați și este atâta vărsare de sânge în România. Aceștia sunt martiri care și-au dat viața pentru Hristos”. Părintele vedea ca la televizor, chinuirile mucenicilor români.

Cu siguranță, Părintele Porfirie se ruga pentru întărirea în chinuri a mărturisitorilor români din temnițele comuniste, spre a lua cununa desăvârșită a mucenicei.

Să avem rugăciunile Părintelui Porfirie și sfinților martiri din temnițele comuniste!

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura