Expoziția „Văd și nu văd” a artistei Camelia Tutulan

Camelia Tutulan este un artist cu suflet frumos, binecuvântată de Părintele Justin să vorbească oamenilor despre frumusețea creatoare a lui Dumnezeu, nu prin cuvinte, care de multe ori sunt neputincioase în a exprima inexprimabilul, ci prin imagine.

Pe lângă profesia de scenarist, cu un bogat palmares, Camelia desenează, iar prin desenele ei oamenii primesc liniște și bucurie. Desenul ei nu doar încântă ochiul, ci vindecă răni și găsește răspunsuri ascunse în noi înșine.

Astăzi o putem găsi pe Camelia în Sardinia, unde a fost invitată să își expună lucrările în cadrul expoziției „Văd și nu văd”, găzduită la cramele Surrau din Arzachena.

„Am observat că lumea modernă trăiește într-o goană continuă pentru a obține lucruri materiale – afirmă artista. În agitația zilnică, trecem deseori pe lângă locuri și oameni extraordinari pe care nu-i observăm. Expoziția mea încearcă să oprească lumea pentru o secundă, astfel încât privitorul să poată observa frumusețea creației și bucuria care ne înconjoară”.

Lucrările Cameliei pot fi achiziționate și on-line: cameliatutulan.com

Contact: camelia.tutulan.art (instagram); cameliatutulan@yahoo.com

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura