Hramul Sf. Pantelimon la mănăstirea Paltin

Mănăstirea Paltin Petru-Vodă vă invită cu bucurie duhovnicească la prăznuirea unuia dintre ocrotitorii principali ai mănăstirii, – Sfântul Mare Mucenic și Tămăduitor Pantelimon.

Acest hram a fost ales de către Părintele Arhimandrit  Justin Pârvu, pentru grija pe care maicile din mănăstire o poartă bolnavilor ce se adăpostesc în căminul de bătrâne din incinta mănăstirii, precum și nevoiașilor din zonă care apelează la ajutorul medical oferit de maicile și părinții,care sunt cadre medicale autorizate.

Râvnind tămăduire sufletului și trupului, să alergăm la mijlocirea marelui doctor fără de arginți, Sf. Pantelimon, prăznuindu-l cu laude și cu dragoste duhovnicească.

Slujba Sf. Liturghii va începe în jurul orei 9.00, joi, 27 Iulie, oficiată de Părintele exarh, Arhimandritul Petroniu Marin, înconjurat de alți preoți și diaconi, ucenici ai Părintelui Justin și prieteni ai mănăstirii.

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura