SF. IUSTIN MARTIRUL ȘI FILOSOFUL – HRAMUL MIC AL MĂNĂSTIRII PALTIN

Mănăstirea Paltin Petru-Vodă vă invită cu bucurie duhovnicească să participați alături de noi, la prăznuirea hramului mic al paraclisului, a cărui piatră de temelie a fost pusă de însuși vrednicul de pomenire, Arhimandritul Justin Pârvu. Paraclisul este închinat atât Sf. Iustin Filosoful, cât și Sfântului Mare Mucenic și Tămăduitor Pantelimon.

Credincioșii se pot închina moaștelor sfântului Iustin Martirul și Filosoful, adăpostite în paraclisul mănăstirii. Slujba de priveghere va începe la ora 19.00, urmând ca a doua zi, la ora 9.00 să se săvârșească Sf. Liturghie, oficiată de către un sobor de preoți și diaconi, ucenici ai Părintelui Justin Pârvu și iubitori ai ctitoriilor acestuia.

Părintele Justin Pârvu acorda o mare cinste și evlavie sfântului său ocrotitor, Sf. Iustin Martirul și Filosoful, un mare apologet al creștinismului ce a mărturisit cu prețul sângelui său Dumnezeirea Mântuitorului nostru Iisus Hristos.

Să avem binecuvântarea și rugăciunile celor doi mari sfinți Iustini, apărători ai adevărului Bisericii lui Hristos!

Mănăstirea Paltin Petru-Vodă

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura