FOTOREPORTAJ AIUD – COMEMORARE A MARTIRILOR DIN TEMNIȚELE COMUNISTE

 

Sâmbătă, 18 martie, a avut loc la Aiud, la mănăstirea Sf. Cruce, întemeiată exact pe locul martirajului foștilor deținuți politic, evenimentul comemorativ de cinstire a martirilor din temnițele comuniste.
La slujba de pomenire au participat: PS Siluan Episcopul Ortodox Român al Ungariei si PS Paisie Episcopul Vicar al Arhiepiscopiei Timișoarei, Părintele stareț al mănăstirii Râpa Robilor din Aiud și exarh de Alba Iulia, Protos. Gavriil, părintele stareț Protos. Justin, stareț al mănăstirii Văcăreștii Noi și mulți alți preoți și diaconi, însoțiți de peste 1000 de credincioși ce au venit să își manifeste evlavia față de martirajul sfinților închisorilor comuniste din România.
Vă prezentăm câteva imagini, precum și cuvântul însuflețitor al PS Siluan al Ungariei.

 

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura