Maica Domnului, Axionița, îi vindecă ficatul Părintelui Justin

Maica Domnului, Axioniţa, îi vindecă ficatul

În Sf. Munte am intrat la Sf. Pantelimon cu dorinţa de a săruta Sf. Cruce. M-am închinat şi am plecat la drum pe o căldură nemaipomenită. Mergeam patru, cinci sute de metri şi băgam capul sub nişte bălării după puţină umbră. Am ajuns în capitala Sf. Munte unde toate cheile de la cele douăsprezece biserici sunt la cei doisprezece mari stareţi, care formează ca un fel de matcă a Sf. Munte. Acolo nu poate intra un stareţ într-o cămăruţă până nu sunt toate cele douăsprezece chei.

Am cerut şi eu voie să mă închin la Maica Domnului, la Axioniţa. Şi pe atunci mă deranja ficatul şi voiam ca după metaniile pe care le-am făcut la Axioniţa, să mă fac sănătos. Dar de unde? Că după trei zile parcă se umflase mai mult! Şi mi-am zis în sinea mea: „Păcătos tare mai eşti!”. Aşa am petrecut mai multe zile şi după ce m-am întors la Bucureşti, am tras la o familie de cunoscuţi şi când m-am sculat dimineaţa n-am mai avut nimic cu ficatul nici până azi.

(Preluat din cartea Ne vorbește Părintele Justin, vol. III)

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura