HRAM LA MĂNĂSTIREA PALTIN PETRU-VODĂ

Hramul Sfântului Pantelimon la mănăstirea Paltin

Cu multă bucurie vă invităm să prăznuiți împreună cu noi, miercuri 27 iulie, pomenirea Sfântului Marelui Mucenic și Tămăduitor Pantelimon, ocrotitorul nostru cel iubit, care veghează ca un doctor iscusit la căpătâiul bolnavilor ce viețuiesc în azilul nostru de bătrâni, precum și al bolnavilor de pretutindeni, care aleargă cu râvnă la ajutorul său cel dumnezeiesc.

Anul acesta hramul mănăstirii noastre va fi încununat de prezența Înalt Preasfinției Sale Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, care va oficia Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie în cadrul unui sobor de preoți și diaconi, în jurul orei 9:00.

Vă așteptăm cu drag în împreună-rugăciune și cântare duhovnicească să îl cinstim pe marele Mucenic și doctor sfințit, spre tămăduire sufletească și trupească, urmând ca după slujbă să ne desfătăm și de agapa frățească, pregătită de maicile și prietenii mănăstirii noastre.

Cu rugăciunile Sf. Măritului Mucenic Pantelimon, Doamne Iisuse Hristoase, miluiește-ne pe noi! Amin.

Mănăstirea Paltin Petru-Vodă

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura