Părintele Savatie Baștovoi și responsabilitatea curajului de a spune lucrurilor pe nume. În minciună nu există nuanțe.


Medicii sînt folosiți în această campanie de înfricoșare cu morți cu scopul de a convinge marea majoritate să se vaccineze. Este un spectacol sinistru jucat de un guvern care a venit la putere ucigînd niște tineri prin ardere de vii – sigur vă amintiți. Folosesc moartea în continuare ca unealtă a regimului lor. Doar că, trăgînd cearșaful de pe spitale, nu fac decît să descopere ceea ce se întîmpla acolo dintotdeauna, fără ca mulțimea să o știe: oamenii mor grămadă fără tratament și îngrijire.
Morții sînt statistică.
Singura salvare sînt aparatele de respirat? Acele aparate despre care în Romania abia după doi ani au aflat că pot să și ucidă, dacă doza de oxigen este prea mare? Vaccinul? Dar vaccinul nu te scapă de cancer, diabet, de boli de inimă, de obezitate morbidă și sărăcie. Iar mai nou, aflăm ca nu te scapă nici de Covid.
Arafat a tras cearșaful de pe spitale ca să vă sperie cu morți. Dar ce va fi cînd doctorii vor trage cearșaful de pe Arafat, de pe această statuie de aramă înfiptă în mijlocul României ca să i se închine toți?
Noua lozincă a campaniei de sănătate trebuie să fie: Spune adevărul – salvează vieți!
Un miliardar rus, preocupat de nanotehnologii, dă un răspuns haios despre conspirație într-un interviu recent. “E ușor să nu fii conspiraționist, nu trebuie decît să te uiți la televizor. Pe cînd conspiraționiștii trebuie mereu să sape și să caute dovezi”.
A mai spus că nici o idee din lume nu a reușit pînă acum să facă toate guvernele din lume să reactioneze în aceeași direcție, dincolo de regimurile lor politice, chiar împotriva pierderilor economice evidente.
În minciună nu există nuanțe. Nuanțele sînt ceea ce fac o minciună să pară adevăr. Acest postulat dat de Hristos ne ajută să identificăm foarte ușor minciuna: “vorbele voastre să fie ceea ce este da, da și ce este nu, nu; tot ce este mai mult decît aceasta este de la diavol”.
Orice întrebare la care nu ni se răspunde franc cu “da”, sau “nu” cade în gol. Ați auzit vreun oficial să răspundă cu da sau nu? E un nor de confuzie în tot ce auzim și citim. Această confuzie este opera celor care pretind că ne protejează de “fake news”.
Faceți acest exercițiu: răspundeți cu da sau nu la întrebările cheie din această campanie nebună și veți obține un tablou real bun de investigat. Acolo unde nu se poate răspunde cu da sau nu e amestecat diavolul.
n Parlamentul European, care a semnat contracte cu marile firme de vaccin, nimeni nu stie ce scrie in contract, deoarece contractul e plin de pagini negre, pur si simplu negre. De unde, asadar, stiu atit de multe despre vaccin toata cohorta de “aparatori ai medicinei” de pe feisbuc? De unde stie Arafat si toata desteptaciunea medicala care danseaza la incantatiile lui ce e cu acest vaccin, incit sa persecute medicii care isi pun intrebari?
Nu doar la noi planeaza aceasta intrebare, ci in toata lumea. Si tot mai multe investigatii arata motivele reale pentru care paginile in contracte sint negre – acea negreata este parte din seringa.
Presa germană (tkp.at) :
“Evaluarea apelurilor medicale de urgență în Israel arată o creștere cu 25% a stopurilor cardiace și a infarctului la grupa de vârstă 16-29 de ani și o creștere cu 83,6% a atacurilor de cord la femeile în vârstă de 20 la 29 de ani față de anii precedenți. Potrivit studiului, această creștere este legată de vaccinarea în masă”.
Cifra vaccinatilor infectati creste cu fiecare zi, ca si efectele adverse grave. Nimeni nu va putea ascunde o realitate intiparita pe miliarde de subiecti.
(selectii de pe pagina de facebook a Pr. Savatie Baștovoi)


  • Posted by Carmen Irimia On 6 noiembrie 2021

    Ca de obicei, pr. Savatie Bastovoi, spune lucrurilor pe nume cu o limpezime pe care nu o avem multi. E o placere sa-l citesti si dam Slava lui D-zeu pentru astfel de “oameni-far” care lumineaza intunericul din jurul nostru.

Post a Comment

(required. But it will not be published)