PROTESTUL MONDIAL ÎMPOTRIVA RESTRICȚIILOR ABUZIVE VA AVEA LOC ȘI LA BUCUREȘTI, 20 MARTIE


protest mondial impotriva restrictiilor pandemiceÎntreaga omenire forfotește în stadiul unei stări de anormalitate ce se impune abuziv ca noua normalitate. Omenirea s-a împărțit în două: pe de o parte cei care se supun docili, vânzându-și propria libertate pentru un boț de vaccin, iar  pe de altă parte cei care se revoltă, neacceptând să li se fure libertatea și dreptul la o viață normală, chiar dacă nu minimalizează pericolul existent al unui virus agresiv, precum covid-19.

În marile state ale lumii au loc proteste de amploare împotriva abuzurilor restricțiilor pandemice, care încep să miroasă a totalitarism, cenzură și control total.

Ziua de 20 martie a fost aleasă la nivel mondial ca zi internațională a protestelor împotriva acestor măsuri restrictive. În peste 40 de state mâine vor avea loc proteste pașnice pentru apărarea libertății, păcii și drepturilor umane.

În București, precum și în alte orașe ale țării, protestul va începe la ora 15.00, în Piața Universității. În București protestul este organizat de grupul civic Starea de Libertate (SDL) care atrage atenția și asupra unor încălcări flagrante ale drepturilor omului, ce se experimentează doar în România. Aceștia menționează:

DE CE IEȘIM LA PROTEST:
• Împotriva vaccinării obligatorii a populației
• Împotriva oricărei discriminări bazate pe vaccinare
• Împotriva restricțiilor impuse de prelungirea continuă și neconstituțională a stării de alertă!

 

Videoclipul mitingului SDL este aici:
https://www.facebook.com/StareaDeLibertate/posts/247944993673877

Videoclipul Worldwide Demonstration este aici: https://www.youtube.com/watch?v=41hUDv0yh9c
#wewillALLbethere
canal Telegram: https://t.me/wwrallyRomania
grup Telegram: https://t.me/wwrallyRo


Post a Comment

(required. But it will not be published)