IMAGINI LIVE DE LA PROTESTUL ÎMPOTRIVA LEGII VACCINĂRII OBLIGATORII. „DACĂ VĂ PASĂ IEȘIȚI DIN CASĂ!”

legea vaccinarii

 

Peste 10.000 de oameni s-au adunat astăzi în București, în fața Parlamentului, chiar dacă presa mușamalizează prezența masivă a românilor care nu contenesc să apară din toate colțurile Bucureștiului. Oamenii protestează împotriva abuzurilor măsurilor de protecție împotriva corona-virusului; cel mai mare abuz îl reprezintă legea vaccinării, aflată în proiect la camera deputaților, care prevede și vaccinarea obligatorie în cazuri epidemiologice speciale. Suntem mințiți elegant la televizor cum că legea nu ar impune obligativitatea vaccinării. Nimic mai  fals! Legea vaccinării nu ne este prezentată transparent și printre zecile de articole găsim amendamente ce încalcă grav libertățile și drepturile fundamentale ale omului. În articolul 6 al legii se menționează explicit: ”(1)Vaccinarea copiilor cu vaccinurile prevăzute în CNV, aprobat prin ordin al ministrului sănătăţii, precum şi cu cele administrate în situaţii epidemiologice speciale întregii populaţii ori unor grupuri de populaţie este obligatorie.(2)Situațiile epidemiologice speciale și grupurile de populație ce urmează să fie supuse vaccinărilor obligatorii în aceste situații se stabilesc prin ordin al ministrului sănătății, la propunerea GTCAV şi/sau la recomandarea OMS.”

Protestatarii scandează: „LIBERTATE, OBLIGATIVITATEA UCIDE LIBERTATEA!”

ACEȘTIA NU SE DECLARĂ ÎMPOTRIVA VACCINĂRII ÎN SINE,

CI A OBLIGATIVITĂȚII ACESTEIA.

 

legea vaccinarii

 

Cobai

 

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

One thought on “IMAGINI LIVE DE LA PROTESTUL ÎMPOTRIVA LEGII VACCINĂRII OBLIGATORII. „DACĂ VĂ PASĂ IEȘIȚI DIN CASĂ!”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura