FRĂȚIA ORTODOXĂ: DESPRE PROTEST ȘI ATITUDINE

FRĂȚIA ORTODOXĂ: DESPRE PROTEST ȘI ATITUDINEPunct de vedere al Frăției Ortodoxe!

Având în vedere evenimentele care tulbură țara în ultimele zile, precizăm poziția organizației noastre.

Suntem clar împotriva întregii clase politice care de 28 de ani a ruinat țara. Partidul cu cel mai mare rol în aceasta este PSD. Toate celelalte partide au fost și sunt în asociere infracțională cu acesta, schimbându-se la conducerea țării și protejându-se unii pe alții.
De nenumărate ori am organizat proteste punctuale împotriva devierilor partidelor politice aflate la guvernare.
Am ajuns la concluzia că înlăturarea de la putere a unora pentru a face loc celorlalți este o risipă de energie care este folosită doar de așa-zisa opoziție.
Suntem împotriva violenței din orice direcție. Considerăm protestele, neurmate de o strategie de schimbare a clasei politice, doar o supapă de eliberare a supărărilor acumulate de populație. Lucrurile nu se vor schimba așa!

SOLUȚIA FRĂȚIEI!

Adunarea generală și organizarea oamenilor care vor o schimbare reală prin faptă a societății românești. Vom ridica o nouă clasă politică, care se va forma prin selecția oamenilor de jertfă, oameni care se vor cunoaște la acțiunile de voluntariat.
Lucrarea a început de câțiva ani!
Avem filiale în mai multe zone ale țării.
Prin adunarea în jurul Faptei vom putea construi o Nouă Românie!
Altfel, ne vom strânge din când în când și vom scanda lozinci, dar nu vom face altceva decât să împlinim planurile trădătorilor care ne conduc.
Haideți în Frăția Ortodoxă!
Ne putem lua soarta în propriile mâini!

Doamne miluiește Neamul nostru Românesc!

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

3 thoughts on “FRĂȚIA ORTODOXĂ: DESPRE PROTEST ȘI ATITUDINE

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura