MITROPOLITUL SERAFIM DE PIREU: „Să nu mai calce în biserică, dacă votează schimbarea de sex”

Serafim de Pireu

Mitropolitul Serafim de Pireu:

„Să nu mai calce în biserică, dacă votează schimbarea de sex”

 

Autor: newpost.gr

Luni, 9 octombrie 2017

O schimbare… a agendei politice vede în spatele proiectului de lege referitor la  cartea de identitate și schimbarea de sex Mitropolitul Pireului, Serafim, caracterizând iniţiativa guvernului ca „foc de artificii” ca să „mângâie urechile… lumii de stânga”.

Vorbind la ANT1, Mitropolitul de Pireu s-a declarat categoric împotriva proiectului de lege „sfătuind” desigur pe orice parlamentar care îl va vota să nu mai calce în biserică!

Mitropolitul, referindu-se la persoanele transsexuale, a caracterizat „transformarea trupului” ca o „insultă”: „Nu este posibil să aibă această pretenţie! Să-şi schimbe sexul. Aceasta este o glumă! Îi onorează ca persoane? Onorează și societatea?”.

Mitropolitul de Pireu „a implorat” aceste persoane să „respecte creaţia lui Dumnezeu”, dând şi o dimensiune politică, după cum a susţinut, că guvernul cu acest proiect de lege încearcă să schimbe agenda politică „uitând de pensii, ajutoarele pentru încălzire şi impozitele întreprinderilor”. 

traducere: http://acvila30.ro, sursa: romfea.gr

Articol preluat de pe: http://acvila30.ro

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura