POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

3 thoughts on “Pr. Mihai Andrei Aldea: Catolicizarea Ortodoxiei. Noi lămuriri asupra Sinodului Panortodox. Predică la m-rea Paltin

 1. Ana-Maria says:

  Mai marii preotilor se fac de fapt vinovati pt. rastignirea Domnului Iisus pe Cruce in acele vremuri, iar acum dupa 2016 ani, avem aceeasi preoti care ne pregatesc si noua ca ortodocsi fiind, aceleasi cruci?

  Atunci cu ce se deosebesc mai marii preotilor de atunci si poporul evreu, care au varsat sange nevinovat, de mai marii preotilor de azi si poporul crestin de pretutindeni, nu doar cel ortodox?

 2. Cu Hristos pana la moarte ! says:

  Preotii” nostri” din Italia ,nu ne spun nimic .Dar oamenii nu-s prosti …simt minciuna si tradarea.Multi dintre romani doresc intoarcerea in tara ,simt ca.-s pierd sufletul aici.Mai multe stiu oamenii de la tara din romania ,fiindca preotul le vorbeste de pe amvon ,de pericole si apostazie .Au venit de prin toate partile ,fugariti sau caterisiti si sau pripasit pe aici ….sunt inscrisi in consiliul bisericilor papistase ,le pupa genunchii ca niste slugoi si ne amageste si pe noi sa mergem sa ne rugam cu catolicii, chipurile ca sunt fratii noastri si se roaga si ei …ca doar ne-au dat biserici .Acelasi discurs il baga oamenilor sub nas .Ne-au ajutat ,ne-au dat spatiu de rugat .Si pe o piatra poti face dac ai antimisul ….si oamenii te urmeaza daca le spui adevarul.Ei cred ca ascularea de Episcop ii absolva de pacat .Vai voua ,vai voua care smintiti pe cei mici .Ca se spune ,dintr-o suta de calugari daca se va mantui unul ,din 1000 de preoti ..daca se va mantui unul ,iar din 10-000 de mireni ,daca se va mantui unul.Sa luam aminte !Sufletul simte ,aveti grija la fatarnicia lor ,ca pe deasupra sunt numai zambet ,iar pe dedesupt fiare .Dumnezeu sa te duca la drumul dreptatii ,sa-l marturisim si sa le spunem in fata cand vedem ca o ia pe aratura .Dar acum ,au devenit si ei infailibili precum papa ….le place conceptul .

 3. Ana-Maria says:

  Vad ca nu iti scrii numele, dar te plangi cum sunt preotii ortodocsi in Italia ( altii se plang de ei in propria patrie- muma sau prin alte tari indepartate9, dar fara ei asa cum predica chiar si acum ar fi mai bine?

  Eu cred ca avem si preotii si vremurile care le meritam, pt. ca nu suntem noi cei mai buni si sfinti pt. ca suntem ortodocsi si altii indiferent ce confesiune ar avera numai eretici, farisei si cei mai pacatosi.

  Ortodoxia reprezinta urmarea Lui Hristos, incat fii tu prima mai intai care ii urmezi si nu prima care sa lovesti cu piatra, pt. ca nu doar clericii sunt datori cu aceasta si cu o moarte, ci si noi toti, deci asa fiind nu crezi ca ar trebui sa ierti de 70 x7 zi de zi si sa iubesti si mai ales pt. cei care-i denigrezi, sa te rogi la fel ca si pt. tine insuti din tot sufletul tau si din tot cugetul tau, daca astepti sa se intample minuni in jurul tau?

  Nu crezi ca ar fi corect si mai ales f. ortodox sa iti scrii macar numele si sa nu postezi mesajele tale dupa articolele altora incat sa intelaga fiecare ce vrea?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura