PETIȚIE: „Apel către UE: Protejați-ne sănătatea și mediul!”

Glifosfat

Glifosfat MONSANTO

 

 

 

 

 

 

 

Un erbicid toxic despre care oamenii de știință spun că e ”probabil cancerigen” e atât de răspândit încât a fost găsit chiar și în sângele uman – iar noi nici măcar nu știm că suntem expuși unui astfel de pericol.

Dar acum, pentru prima oară în istorie, glifosatul ar putea fi interzis – DATORITĂ CAMPANIILOR NOASTRE!!

În ultimul an, Monsanto a făcut un lobby intens în Europa pentru ca această otravă să fie din nou aprobată, dar am reușit să le punem bețe în roate de fiecare dată. Votul final va avea loc peste câteva zile, iar giganții agrochimici aruncă toate forțele în luptă.

Dar presiunea publică dă roade și avem o șansă uriașă de a câștiga, în ciuda previziunilor pesimiste!

Mai avem doar patru zile la dispoziție! Semnați acum petiția urgentă. Fiecare semnătură contează! Petiția noastră va fi afișată pe un ecran la intrarea în sala de ședințe.

SURSA: http://avaaz.org

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura