Cine osandeste si astazi martirii din temnitele comuniste? – dezbatere Realitatea Tv  • Ne putem lauda cu sfintii nostri, cu martirii nostri, cu toti cei care au fost modele exemplare de viata pt. noi si intreaga lume, insa ne putem rusina in aceeasi masura cu clasa poltica a tuturor timpurilor, dar mai ales cu cea prezenta din zilele noastre, niste marionete care nu-l iubesc nici pe Dumneze, nici tara si nici poporul.

    Par ei vii, dar in realitate duhul lor este mort, nu au simtaminte vii de niciun fel decat doar pt. ei, orbiti fiind de ispitele lumesti si partea materiala cat mai occidentala, si cine poate fi fericit cand isi face bine doar lui insusi intreaga viata, calcand pe cadavre si “zidind” ruine, din bietele vieti omenesti? Candva sangele lor sau a urmasilor lor, se va cere pt. toate faptele lor “marete” fata de tara si popor si atunci vor vedea abia , ca exista cu adevarat Dumnezeu!

    Adevaratii marturisitori de credinta au fost sfintii si toti martirii neamului romaneasc prin ale lor fapte vii, nemuritoare, ei nu s-au jucat cu vorbele ca politicienii de azi, care una promit si alta fac. Ce raspuns vor da la judecata cand Dumnezeu ii va intreba pe fiecare in parte si nu la un loc, ce a facut pt. aproapele sau, pt. tara sa, pt. intreg poporul sau, si nu pt. el insusi doar?

    La judecata nimeni nu mai este ceea ce se crede si vede acum, atunci va raspunde duhul lui, pt. ceea ce a facut in pozitia avuta, fata de intreaga societate!!! Priveste adanc in inima ta si fa-ti singur propria judecata sa vezi cum stai fata de voia Lui Dumnezeu, fata de tara si voia poporului care te plateste ca sa fii slujitor desavarsit precum ai promis sau jurat, pt. ca raspunsul tau pt. faptele tale din prezent, inseamna de fapt viitorul tau si mai ales al urmasilor tai…(AMS)

Post a Comment

(required. But it will not be published)