POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

2 thoughts on “Interviu cu Părintele Mihai-Andrei Aldea, la m-rea Paltin Petru Vodă, despre Părintele Justin Pârvu și provocările contemporane

 1. Ana-Maria says:

  Parinte Mihai-Andrei Aldea, va doresc de multi ani de cand v-am descoperit, ca Bunul Dumnezeu sa va inconjoare neincetat cu Sfintii Lui Ingeri, iar raza harului Duhului Divin sa fie asupra dvs. si a neamului dvs.. Amin.

  Romania ar trebui sa va aiba conducator pe dvs. un preot cu harisma randuita de la Dumnezeu pt. marturisirea adevarului, si niciodata conducatori slujitori ai intunericului, ai minciunii sfruntate, lipsiti de har divin, niste suflete moarte, malefice, prin care nicio tara din lume nu poate fi binecuvantata de Dumnezeu, incat sa ajunga poporul sa constientizeze ca dragostea pt. tara si neam, unitatea intr-un singur duh al adevaruui suprem, este singura cale a pacii si fericirii, a mantuirii neamului romanesc, de izbavire si de tirania straina, de catre Tatal-Ceresc si Dumnezeul nostru al tuturor.

  Va doresc din tot sufletul meu, ca sa va ajute Bunul Dumnezeu ca prin toata lupta, dragostea si straduinta care o duceti de la bun inceput, ca si Pr. mult iubit Justin Parvu, sa realizeze intreg poporul roman, ca nu exista mantuire, pace si binecuvantare de la Tatal-Ceresc si Dumnezeu, fara unirea a tot poporul cu Biserica. Insusi Dumnezeu spune clar aceasta: „FARA MINE NU PUTETI FACE NIMIC!” Asa fiind , cred ca Dumnezeu asteapta ca statul roman si intregul aparat politic, sa-si recunoasca vinovatia si pacatele savarsite fata de tara si popor, deci intr-un cuvant spus, lupta contra Lui Dumnezeu si cine lupta contra Lui Dumnezeu, nu va avea niciodata sorti de izbanda, incat va trai in cele din urma iadul pe care dinainte singur si l-a pregatit, fara sa ii pese de aceasta.

  Am sa ma rog din tot sulfetul meu pacatos mai departe pt. dvs., dar si pt. neamul romanesc,incat sa dea Dumnezeu si Sfintii toti, ca sa ajunga Biserica sa conduca Romania, cu puterea Harului Duhului celui Sfant, incat sa devina Valahia puternica si plina de credinta de alta data, prin unitatea poporului cu Capul Lui Hristos, adica Biserica, fara de care nu poate exista pacea mult dorita si ravnita si nici atat viata paradisiaca mult visata, niciunde in aceasta lume am trai ca romani.

  Cu cat avem ca tara si popor mai multi vrajmasi si tradatori in intreaga lume, nu doar in patria muma, cu atat mai mult sa lucreze mai puternic in fiecare roman de pe intreaga fata a pamantuluii, harul divin al Tatalui Ceresc, incat acestia niciodata sa nu aiba sorti de izbanda, si noi sa infaptuim astfel cat mai grabnic cu putinta UNIREA.Amin. (AMS)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura