Părintele Justin a trecut în ceata Sfinților Părinți

SONY DSC

Duminică, 16 iunie 2013, Duminica Sf. Părinți de la Sinodul I de la Niceea, Părintele Arhimandrit Justin Pârvu a trecut în ceata Sfinților Părinți, împreună cu cei 318 părinți de la Sinodul I Ecumenic.

Veșnica lui pomenire.

Părinte, să nu ne uiți pe noi, fiii tăi orfani!

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

8 thoughts on “Părintele Justin a trecut în ceata Sfinților Părinți

 1. Ioan Cadar says:

  “Sau nu ştiţi că trupul vostru este templu al Duhului Sfânt care este în voi, pe care-L aveţi de la Dumnezeu şi că voi nu sunteţi ai voştri?”
  (I Corinteni 6:19)
  * Moaştele sfinţilor nu putrezesc tocmai pentru că trupul lor, cu adevărat, a devenit templu al Duhului Sfânt. Tocmai de aceea moaştele sunt vrednice de cinstire.

 2. GabiM. says:

  La Domnul cu pace,in ceata ingerilor va merge,Sfintitul nostru,drag Parinte Justin Parvu. Dumnezeu sa-l odihneasca!

 3. Elena says:

  Oare cum primeste Dumnezeu acum un OM care a iubit omul,care s-a daruit lumii intregi…

  Oare cum e sa fi in ceata Sfintilor,la loc de cinste…

  Fie ca…viata lui sa fie un exemplu pentru noi toti

  Cu bine,sa ne intalnim la Rai,Parinte drag

 4. Un om care iubește dreptatea says:

  Sfinții Mucenici din Ceruri se vor fi bucurând că îl primesc în rândul lor pe Părintele Iustin, însă noi ne întristăm, căci am pierdut un mare Părinte. Ne consolăm cu gândul că mai avem încă un Sfânt în Cer, un mare rugător pentru neamul românesc.

 5. irina says:

  Sfinte Parinte Iustin roaga-te pentru noi la Dumnezeu si Maica Domnului sa ne ierte si sa ne ajute!!! Fii alaturi de noi Sfinte Parinte si de acolo de sus si sa nu ne lasi niciodata!

 6. gabriela unitateinromania says:

  PARINTELE JUSTIN PARVU – A murit un mare om, s-a nascut un sfant. Cinstiti-l ! Sa ne unim toti fratii crestini care am inteles invatatura parintelui Justin Parvu si sa i-o ducem mai departe ! Caci: “Cel care luptă, chiar singur, pentru Dumnezeu şi neamul său, nu va fi învins niciodată” !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura