POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

1 thoughts on “A apărut revista Ortodoxă ATITUDINI, nr. 27 închinată Sf. Ilie Lăcătușu

  1. Daniela Patrascu says:

    Sunt primitor-distribuitor la depozitul de timbre din Calea Griviței, de unde pleacă aceste reviste la toate oficiile postale. Vineri am avut un pic de timp liber si am citit din aceasta revista. In acea noapte nu am putut dormi pana nu am scris un poem, simțeam ca Dumnezeu îmi dictează cuvintele. Poate multi nu ma cred însă eu cred ca numai Dumnezeu îmi șoptește ceea ce trebuie sa transmit cititorilor mei. Daca cineva crede ceea ce spun, il invit sa citească umilele mele rânduri dedicate celui care a fost Sergiu Nicolaescu. Dumnezeu sa-l ierte!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura