Concert de colinde al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei



În contextul sărbătoririi a 370 de ani de la aducerea la Iaşi a moaştelor Sfintei Cuvioase Parascheva, Mitropolia Moldovei şi Bucovinei vă invită la concertul de colinde „Hristos se naşte, slăviți-L! „œ, ce va avea loc duminică, 18 decembrie, începând cu ora 18:00, la Centrul de Conferințe „Providența „œ din Şos. Nicolina, nr. 115 bis. Intrarea este liberă, iar sala are o capacitate de aproximativ 1.000 de locuri.

Concertul de colinde tradiționale, religioase şi populare din această duminică va fi susținut de corurile „Altarul „œ, al Catedralei mitropolitane din Iaşi, corul reunit al mănăstirilor Copou şi Frumoasa, din Iaşi, Grupul Psaltic „Cuviosul Rafail de la Agapia „œ, al Mănăstirii Agapia, Corul „Sihăstria Carpaților „œ, al Mănăstirii Sihăstria Neamț, Corul „Sf. Iosif „œ, al Mănăstirii Văratec, Corul „Justiniada „œ, al Mănăstirii Paltin, şi Corul „Apostolii „œ, al protopopiatelor Iaşi 1 şi 2.

Corul „Justiniada „œ este format din maicile Mănăstirii Paltin „Petru Vodă „œ şi a luat ființă în anul 2006. Pe lângă ediția din acest an, corul a mai participat la concertul de colinde organizat de Mitropolia Moldovei şi Bucovinei în 2008, precum şi la cursurile de master-class bizantin din 2009, 2010, 2011, organizate de Asociația Culturală Byzantion.

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura