POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

7 thoughts on “Apariție editorială la Fundația Justin Pârvu: Ne vorbeşte Părintele JUSTIN

 1. wolf says:

  pe cea care are semn tricolorul, in Bucuresti la libraria Sophia se vinde cu 18 Ron……o diferenta ceva cam mare fatza de pretul cu, care o vindeti voi.

 2. Lidia says:

  Sunt o crestina care, cu ocazia unui pelerinaj la Man. Petru Voda,am cumparat din biserica aceasta minunata carte ,(de fapt 2 exemplare).Am o nelamurire insa.La pagina 76 incepe un paragraf asa: ‘ Armata -n ‘ apoi restul paginii e gol.Pagina urmatoare incepe asa ” societatii si le punem in fruntea unui popor? etc…….Dorinta mea este, daca se poate sa aflu si acea portiune lipsa din interviu. V a rog sa ma iertati, nu este un repros, ci numai o dorinta. Doamne ajuta!
  Lidia Stoenescu

  • redactor says:

   @Lidia
   Ne iertati.. este o greseala de tipar. Acesta este textul care lipseste:

   Armata „n-are voie să facă politică, ofițerul care s-a jertfit, care a murit pentru țară şi din cele mai vechi tim-puri câmpurile au fost pline de ostaşi, ei au apărat ordi¬nea dinăuntru şi din afară „Ei bine, n-are drept! Şcoala n-are drept! N-are drept nici justiția! „Nimeni n-are dreptul „Atunci pe seama cui rămâne alegerea? Pe cine mai punem noi? Pe jucăuşii de pe cheiul gârlei? Luăm scursurile

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura