Parintele Justin Parvu a revenit la manastire

Hristos a inviat!

Parintele Arhimandrit Justin Parvu a revenit astazi, 6 Mai 2010, la ora amiezii, in Manastirea Petru Voda, dupa o lunga perioada de spitalizare.
Multumim tuturor celor care au staruit in rugaciune alaturi de noi pentru insanatosirea duhovnicului si staretului nostru. La recomandarea medicilor, parintele va avea in continuare nevoie de liniste si ingrijire medicala, si mai ales de intelegere din partea celor ce ii cauta sfatul si rugaciunea. Pentru o vreme pe care si noi o vom dori cat mai scurta, numarul celor ce vor putea sa intre la sfintia sa va fi mult redus, pentru a-i asigura conditiile necesare refacerii complete.
Multumim tuturor pentru rugaciuni si intelegere. Pentru intarire atasam recomandarea medicului curant.

Manastirea Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil – Petru Voda
Manastirea Adormirii Maicii Domnului – Paltin

RECOMANDARE MEDICALA STRICTA

Noi, corpul medical al Spitalului clinic Municipal Cluj, recomandam pacientului Justin Parvu sa-i fie respectat programul de liniste si recuperare respiratorie si nutritionala sub stricta supraveghere medicala si interzicerea contactului cu alte persoane, cel putin pana la data efectuarii urmatorului control pulmonar.
Va multumim pentru intelegere si pentru respectarea sanatatii si vietii pacientului.

Dr. Alda Grigorel,
Spitalul Clinic Municipal, Cluj, sectia clinica ATI

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

One thought on “Parintele Justin Parvu a revenit la manastire

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura