Comunicat cu privire la starea sanatatii Parintelui Arhimandrit Iustin Pirvu

Din incredintarea si cu binecuvintarea Prea Cuviosului Parinte Iustin, staretul Manastirii Petru Voda, pentru a nu umbri bucuria acestor sfinte zile ale Invierii lui Hristos cu zvonuri nefolositoare, oricit de mare ar parea folosul unor astfel de stiri, va incredintam ca starea sanatatii sfintiei sale este buna, in mare. In prezent se afla sub cea mai atenta supraveghere a medicilor din Cluj. Parintele Iustin a ales acest oras pentru internarea de urgenta datorita conditiilor medicale superioare, atit din punctul de vedere al pregatirii profesionale, cit si din cel al aparaturii medicale, dar si pentru faptul ca medicii care supravegheaza starea sanatatii parintelui sint fii duhovnicesti ai manastirii noastre de multi ani de zile.
Motivul repetatelor internari ale Parintelui Iustin este o infectie pulmonara cu un anumit tip de bacterie. Momentan se asteapta rezultatele hemoculturii, pentru a stabili o medicatie precisa si eficienta impotriva acestei bacterii. Starea generala a sanatatii sfintiei sale este buna, stabila, un neajuns fiind o oarecare slabire pe care o aduce lupta organismului cu boala. Dupa identificarea precisa a cauzei bolii si stabilirea unei medicatii corespunzatoare, eficiente, il vom avea din nou in mijlocul nostru pe parintele staret.
De altfel, si starea sufleteasca a sfintiei sale este buna, Parintele Iustin fiind foarte optimist, asa cum il stie o tara intreaga, lucru care se poate verifica si din inregistrarea telefonica de ieri seara, 5 Aprilie 2010, ora 22, aflata mai jos. Sfintia sa le multumeste tuturor celor ce s-au rugat pentru sanatatea sa si nadajduieste ca in citeva zile sa se intoarca acasa. Ca atare, cerem fiiilor sai duhovnicesti si tuturor celor ce iubesc manastirea noastra sa nu inceteze a se bucura de sfintenia acestor zile si a slavi Invierea Domnului nostru Iisus Hristos, rugindu-se pentru sanatatea si mintuirea nu doar a Parintelui Iustin, ci a tuturor celor ce-L iubesc pe Hristos.

Manastirea Petru Voda
6 Aprilie 2010

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

6 thoughts on “Comunicat cu privire la starea sanatatii Parintelui Arhimandrit Iustin Pirvu

 1. Dianora Ioana says:

  Hristos a inviat! Sarut dreapta cu smerenie si sanatate parintelui Iustin si sfintiei voastre, deopotriva. Dianora Ioana, sora

 2. Mos Ioan says:

  Hristos a Înviat !
  Sarut Mâna Sfintia Voastra Justin. Va doresc sanatate si sa va întoarceti cât mai repede în Sf.Mânastire.

 3. Anca MARIA says:

  Hristos A Inviat !

  Dumnezeu sa-i dea sanatate si putere parintelui romanilor, sfintitul ieromonah Iustin Parvu !
  Dumnezeu Cel slavit in PreaSfanta Treime si PreaSfanta Sa Maica, Fecioara Maria sa ni-l tina sanatos si in viata, caci noi nu avem Parinti aici decat pe Parintele Iustin, pe Parintele Mina Dobzeu, pe Parintele Arsenie Papacioc si inca o mana de monahi iubitori de Romania, romani si Dumnezeu.
  Dumnezeule, Carele faci minuni nu ne lasa fara cel care ne iubeste cu adevarat. Da-i putere de Sus sa ne mai iubeasca prin iubirea fata de Tine. Amin

 4. Anca MARIA says:

  Hristos A Inviat !

  Dumnezeu Cel slavit in PreaSfanta Treime si PreaSfanta Sa Maica, Fecioara Maria sa-i dea sanatate parintelui nostru drag si sfant, arhim. Iustin Parvu ! Amin.

 5. tarziu constantin says:

  Aduc Slava bunului Dumnezeu pentru Darul Sau daruit noua celor care il Iubim pe parintele nostru Iustin la un an de la incercarea prin care a trecut parintele nostru. Nu m-am indoit ci am crezut ca Hristos Dumnezeul nostru, Sfintii arhanghli Mihail Gavriil si Rafail ocrotitorii catedralei romane din Paris au ascultat si implinit rugaciunile noastre. Prea cuvioase Parinte Iustin sa Va rugati pentru mine pacatosul, nevrednicul preot Constantin Tarziu Paris.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura