UN FILM DESPRE STAREȚUL TADEI ÎN LUCRU

Să susținem realizarea filmului documentar „Cum Îți Sunt Gândurile, Așa Îți Este Și Viața. Viața Starețului Tadei de la Vitovnița”, realizat de Predania Films. UN FILM DESPRE STAREȚUL TADEI ÎN LUCRU

Dragi prieteni și susținători,
Suntem entuziasmați să vă anunțăm lansarea campaniei de strângere de fonduri pentru filmul documentar „Cum îți sunt gândurile, asa îți este și viața. Viata Starețului Tadei de la Vitovnița” – o poveste captivantă și relevantă despre viața Starețului Tadei.

Despre proiect

„Cum îți sunt gândurile, asa îți este și viața. Viata Starețului Tadei de la Vitovnița” va explora viața, învățăturile și influența spirituală a Starețului Tadei, de la Mănăstirea Vitovnița, din Serbia, evidențiind:

• Biografia și începuturile sale: cum a devenit călugăr și a început călătoria sa spirituală;
• Viața la Mănăstirea Vitovnița: activitățile zilnice, rugăciunile și ritualurile, care i-au definit existența monahală;
• Înțelepciunea și învățăturile sale: principiile spirituale și filosofice, pe care le-a împărtășit ucenicilor săi și pelerinilor;
• Influența asupra comunității: impactul pe care l-a avut asupra credincioșilor și a comunității largi, inclusiv povești ale celor care au fost transformați de învățăturile și prezența sa;
• Ultimii ani și moștenirea: cum și-a trăit ultimii ani, suferințele sale fizice și cum a continuat să inspire, chiar și în acele momente. De asemenea, documentarul va aborda cum moștenirea sa spirituală continuă să trăiască prin cei care l-au cunoscut.

De ce avem nevoie de ajutorul tău?

Realizarea unui film documentar de calitate implică resurse semnificative. Avem nevoie de sprijinul vostru pentru a acoperi costurile asociate cu:
•⁠ ⁠Cercetarea și documentarea;
•⁠ ⁠Echipamentele de filmare și tehnologia de ultimă generație;
•⁠ ⁠Deplasările și logistica;
•⁠ ⁠Onorariile echipei de producție și post-producție;
•⁠ ⁠Licențele pentru utilizarea materialelor de arhivă;
•⁠ ⁠Distribuție și promovare.

Cum puteți contribui

Orice contribuție, oricât de mică, este importantă și apreciată. Iată câteva modalități prin care ne puteți sprijini:

1.⁠ ⁠Donații online
Vizitați pagina noastră de strângere de fonduri [link către platforma de crowdfunding] și alegeți suma pe care doriți să o donați! Fiecare contribuție contează și ne aduce cu un pas mai aproape de realizarea visului nostru.

Titular cont: ASOCIATIA PREDANIA
IBAN: RO86CECEB00030RON3240472
Banca: CEC Bank
Moneda: RON
Cod SWIFT: CECEROBUXXX

Sau direct accesand urmatorul link: https://donate.stripe.com/28o6oJddR3s…

2.⁠ ⁠Promovare
Dacă nu puteți contribui financiar, ne puteți ajuta enorm, prin distribuirea campaniei noastre pe rețelele sociale și în rândul prietenilor și familiei. Mai mulți oameni care află despre proiectul nostru înseamnă șanse mai mari de succes.

3.⁠ ⁠Participare
Oferim diverse pachete de recompense pentru donatori, de la menționări în genericul filmului, până la acces exclusiv la proiecții private și întâlniri cu echipa de producție. Mai multe informații găsiți pe pagina noastră de campanie.

Mulțumiri
Suntem recunoscători pentru orice formă de sprijin. Viziunea noastră nu ar putea deveni realitate fără implicarea și generozitatea voastră. Vă mulțumim, din suflet, pentru că alegeți să fiți parte din acest proiect extraordinar!

Mulțumim părintelui stareț Pimen de la Mănastirea Vitovnița pentru primire și timpul acordat.

Cu recunoștință, Predania Films

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura