PR. EVGHENIE HULEA – O nouă carte despre un Sfânt al închisorilor

Vă semnalăm apariția unei cărți dedicate unui Părinte Duhovnicesc și supraviețuitor al temnițelor comuniste – Părintele Evghenie Hulea. Cartea „ PĂRINTELE EVGHENIE HULEA. SFÂNTUL DE LA MUȘINOAELE” a apărut la Editura Areopag și îl are ca autor pe tânărul student Gabriel Andrei Timofte. PR. EVGHENIE HULEA – O nouă carte despre un Sfânt al închisorilor

„Dragă cititorule, Părintele Evghenie nu a fost cunoscut și aclamat de mulțimi de oameni, dorindu-și, de cele mai multe ori, să se retragă în chilia sa sau în pustie. Așa și tu, la finalul lecturării acestui volum încearcă, atât cât te lasă inima și cât ai voință, să urmezi pilda vieții Sfântului de la Mușinoaele.

L-a mărturisit pe Hristos într-o perioadă în care Hristos nu avea voie să Se așeze în inimile oamenilor, fiindcă ar fi stat împotriva dezvoltării societății comuniste, însă istoria mântuirii ne-a arătat de foarte multe ori că voia lui Dumnezeu primează în acord cu libertatea oferită oamenilor. Hristos S-a așezat smerit în inima Părintelui Evghenie și a făcut din aceasta un locaș al iubirii de rugăciune, post, milostenie și ascultare”. (Autorul)

Cartea o puteți comanda aici

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura