POMENIREA PĂRINTELUI JUSTIN SÂMBĂTĂ 15 IUNIE

Sâmbătă, 15 iunie va avea loc slujba de pomenirea a Părintelui Justin Pârvu, la mănăstirea Petru Vodă, acolo unde este înmormântat. Părintele a adormit în Domnul în data de 16 iunie 2013. La mormântul său se săvârșesc nenumărate minuni și tămăduiri.

Fiind unul dintre cei mai îndrăgiți duhovnici români, nădăjduim ca pelerinii să participe în număr cât mai mare, ca o dovadă de recunoștință și cinstire a viețuirii sale sfinte, precum și a luptei de rezistență anticomunistă. Să nu uităm că Părintele Justin a fost primul înaintemergător al canonizării martirilor din temnițele comuniste.

Slujba de parastas se va oficia după Sf. Liturghie care va începe în jur de ora 9.00.Vrednică să-i fie pomenirea Părintelui Justin!

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

1 thoughts on “POMENIREA PĂRINTELUI JUSTIN SÂMBĂTĂ 15 IUNIE

  1. Pingback: Părintele Justin Pârvu, pomenit sâmbătă, 15 iunie, la Mănăstirea Petru Vodă – Rost Online

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura