PARASTASUL PĂRINTELUI JUSTIN DE 11 ANI. FOTOREPORTAJ

O zi cu multă lumină în suflet, întipărită și pe chipurile miilor de pelerini care au participat azi, 15 iunie, la slujba de pomenire a  Părintelui Justin Pârvu. Românii, dintre care foarte mulți îmbrăcați în costume naționale, au venit să își cinstească Părintele ce ani la rândul le-a încălzit inimile și liniștit sufletele mult îndurerate și obidite de duritatea sistemului de azi. Părintele Justin rămâne pentru majoritatea românilor autentici, un simbol al frumosului românesc, al nădejdii și biruinței creștine.

Sf. Liturghie și parastasul au fost oficiate de un larg sobor de preoți și diaconi, sub protia Preasfințitului Părinte Andrei, Episcopul Covasnei și Harghitei.

Veșnică pomenire Părintelui Justin și să avem ocrotirea și mijlocirile sale la Tronul cel ceresc!

 

 

 

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

3 thoughts on “PARASTASUL PĂRINTELUI JUSTIN DE 11 ANI. FOTOREPORTAJ

  1. Pingback: Părintele Justin Pârvu a fost pomenit, la Mănăstirea Petru Vodă, la 11 ani de la trecerea la Domnul – Rost Online

  2. Mihai says:

    Marele Pr Justin Parvu, carele in Ceruri e si mai mare.
    Sunt convins ca atat el cat si toti marii duhovnici ai neamului romanesc impreuna cu mucenicii, martirii si marturisitorii din temnitele comuniste vor avea un cuvant greu de spus la momentul potrivit, in fata lui Hristos.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura