SENATORUL SORIN LAVRIC ARE CURAJUL SĂ APERE PRODUCĂTORII ROMÂNI

Într-un mesaj pe facebook, senatorul AUR, Sorin Lavric, unul dintre susținătorii și luptătorii pentru familia tradițională, semnalează bătaia de joc a actualei guvernări la adresa producătorilor români. Dragi parlamentari, totuși, românii sunt cei care vă votează! De ce preferați să fiți slugi în propria țară? SENATORUL SORIN LAVRIC ARE CURAJUL SĂ APERE PRODUCĂTORII ROMÂNI

Redăm integral mesajul senatorului Sorin Lavric:

Producătorii români – batjocoriți în propria țară de supermarketurile străinilor

Antreprenorii români, care ar trebui să fie motorul economic al țării, nu sunt doar împovărați cu tot felul de taxe, impozite și alte biruri gândite de către guvernul PNL-PSD, ca să aibă bani pentru campania electorală și armatele de orci liberalo-pesediste care au sufocat administrația centrală, ci sunt batjocoriți în propria țară de către supermarketurile străinilor, care îi obligă pe români să le cumpere mărfurile scumpe, de proastă calitate, produse în țările lor.
Cel mai recent caz, în care un producător român a fost blocat de către șapte din zece cei mai importanți retaileri prezenți pe piața din România, este cel al Irinei Filip, patroana fabricii de înghețată Cream Land din Teleorman, a cărei înghețată, fabricată exclusiv din ingrediente naturale, cu lapte proaspăt, fără niciun aditiv, a fost pur și simplu aruncată de pe rafturile marilor supermarketuri pentru că făcea concurență celorlalte produse pline de E-uri și conservanți, care sunt comercializate la prețuri mult mai mari decât înghețata românească.

Abuz la adresa producătorilor români

Un asemenea abuz, de o mârșăvie ieșită din comun, la adresa unui producător autohton este absolut incalificabil, iar marii retaileri, care blochează accesul produselor românești la rafturi, ar trebui sancționați drastic de către Consiliul Concurenței. Producătorii români, în loc să fie sprijiniți și respectați de către guvernanți, prin crearea unui mediu economic favorabil creșterii și dezvoltării acestora, au ajuns să fie tratați ca niște sclavi, umiliți și aruncați în pragul falimentului de către marile interese străine care fac legea în România condusă de niște trădători de neam și țară.
La alegerile din acest an este imperios necesar ca românii să tragă un semnal de alarmă că nu mai doresc să cumpere mâncare proastă și scumpă, ci vor ca pe rafturile magazinelor să găsească produse românești, proaspete și sănătoase. De aceea, este necesar să aleagă doar acei candidați care nu sunt vânduți intereselor străine. Să aleagă candidații care vor susține producătorii și produsele românești.
Sursa: facebook
POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura