PR. AMFILOHIE ȘI MAICA STAREȚĂ JUSTINA ÎNTR-O CONFERINȚĂ LA BRAȘOV

ASCOR Brașov organizează vineri, 24 mai, o conferință dedicată sfinților din închisori, memoriei martirilor din temnițele comuniste. PR. AMFILOHIE ȘI MAICA STAREȚĂ JUSTINA ÎNTR-O CONFERINȚĂ LA BRAȘOV

Dar noi trăim și ducem în sufletele noastre mirul de pe frunțile celor care au murit. Inimile lor bat în inimile noastre și visurile lor de biruință sunt visurile noastre pentru ziua de mâine.
(Pr. Dimitrie Bejan, Amintiri din captivitate)
La împlinirea celor 30 de ani de activitate neîntreruptă a filialei noastre, avem bucuria de a vă anunța *prima conferință* dedicată sfinților din temnițele comuniste organizată de ASCOR Brașov!
Vineri, 24 mai, ne vom întâlni la Casa Armatei începând cu orele 18:30 pentru a cunoaște mai bine lupta eroilor anticomuniști ai neamului românesc.
Îi vom avea în mijlocul nostru pe Protos. Amfilohie Brânză, pe Stavrofora Justina Bujor, stareța mănăstirii Paltin din satul Petru Vodă, doamna Maria Trifan, dar și pe studentul Gabriel – Andrei Timofte, care ne vor pune la inimă un cuvânt de folos și vor răspunde întrebărilor noastre pe această temă.
Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Vă așteptăm cu drag!
Detalii: aici
POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura