NOI MINUNI ALE SFINȚILOR ÎNCHISORILOR DIN AIUD

L-a uns însă cu untdelemn din candela de la Aiud și, o, minune!, copilul s-a făcut complet sănătos.

Vă prezentăm noi minuni ale sfinților închisorilor, care prin uleiul din candela ce veghează sfintele lor oseminte, izvorăsc multe tămăduiri. Mărturiile sunt relatate de Părintele exarh Gavriil Vărvăruc, stareț al mănăstirii „Sf. cruce” din Aiud. NOI MINUNI ALE SFINȚILOR DIN AIUD

Sfinții din Aiud vindecă dureri de oase

O doamna din Bistrița avea niște dureri inimaginabile la umărul drept. Și, auzind de minunile sfinților din Aiud, a venit ca să se roage și să primească untdelemn din candelă.

După ce a urcat în mașină, ca să plece, a realizat că nu o mai durea absolut deloc umărul.

O tânără mămică care născuse prematur i-a oferit untdelemn din candela de la Aiud unei alte mame ce avusese probleme cu nașterea. Copilul ei era născut prematur și avea greutatea de doar 600 de grame. Avea și plămânii afectați, iar medicii nu-i mai dădeau nicio șansă de viață.

L-a uns însă cu untdelemn din candela de la Aiud și, o, minune!, copilul s-a făcut complet sănătos.

 

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura